McDonald's komt met twee nieuwe veggie burgers

Een mooi alternatief om eens voor de niet-vlees variant te kiezen

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Denken we aan McDonald's, dan denken we aan frietjes, met dé gele fritesaus. Aan de 1-euro-hamburger. Aan een Big Mac. Kortom, aan veul en niet bepaald verantwoorde guilty pleasures. En ook niet bepaald vegan voedsel.

Gelukkig speelt de fastfoodketen in op de behoefte van haar klanten om bewuster bezig te zijn met hetgeen we in ons mond stoppen. Duurzamer, beter voor onszelf, milieu en dieren. En daarom komt McDonald's met niet een, maar twee nieuwe, verantwoorde burgers.

Kip, maar dan anders
Vanaf morgen, 28 augustus, zijn twee nieuwe burgers in de keten te verkrijgen: de McChicken Veggie en de Homestyle Crispy Chicken Veggie. De Veggie Burgers - gemaakt van zuivel, zeewier en vezels - bieden een een alternatief aan gasten die een keer geen vlees willen eten. Of beter nog: die helemaal geen vlees eten.

McDonald's
McDonald's

Goed alternatief
De basis voor de burgers zijn twee favorieten van velen: de McChicken en Homestyle Crispy Chicken. Het recept van de twee burgers blijft hetzelfde: het bekende broodje, de saus en de toppings, maar dan met een vegetarische burger van Valess (vleesvervanger gemaakt van zuivel, zeewier en vezels). En uiteraard zonder bacon. Oh, en voorzien van het vegetarische keurmerk van de European Vegetarian Union.

Kies eens voor de vega variant
Even voor de duidelijkheid: het gaat hier niet om limited editions. De twee vegetarische burgers zullen vanaf 28 augustus permanent aan het assortiment worden toegevoegd, dus zowel in de restaurants, via de McDrive en McDelivery.

Een kleine side note: met de komst van de twee nieuwe vegetarische burgers verdwijnt de huidige groenteburger van het menu.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten