Rotterdam heeft er een nachtclub bij: The Suicide Club

Rotterdam, de mooiste rotstad die er is

Crowd, Performance, Music venue, Nightclub, Event, Sky, Concert, Rock concert, Stage, Party,
The Suicide Club

Rotterdam doet anno 2018 qua nachtleven niet meer onder aan grote steden als Berlijn, Londen en New York. Denk aan het poppodium Annabel, het altijd gezellige bierlokaal LocusPublicus of de illustere technokelder Toffler. Voor ieder wat wils. Ook de Britse media zijn fan.

The Suicide Club
Vanaf 5 oktober is de havenstad een nachtclub rijker: The Suicide Club. Deze nachtclub wil de diversiteit van de stad vertegenwoordigen. Dit proberen ze door middel van diversiteit in muziek, sexuele voorkeur, cultuur en creativiteit.

Op grote hoogte
De club bevindt zich op de bovenste verdieping van het iconische Groot Handelsgebouw aan het Stationsplein in het centrum. The Suicide Club zal van donderdag tot en met zondag open zijn.

Genoeg keus
Honger gekregen van al het dansen? The Suicide Club heeft ook nog een restaurant. Cocktails drinken kan bij de cocktailbar en uitwaaien bij de rooftopbar.

Een mix van...
Volgens de website zal het concept een mix van urban, international, progressief en multicultureel zijn. De nachtclub zal samenwerken met grote namen als Boiler Room en Ibiza Global Radio. Wij zijn benieuwd!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten