Hillary Duff zet stalker voor het blok op Instagram

Ze plaatst een video van de man in kwestie en maakt een belangrijk statement

Harper's BAZAAR celebrates 150 Most Fashionable Women at Sunset Tower presented by TUMI in partnership with American Express, La Perla and Hearts On Fire
Rachel MurrayGetty Images

Celebrities hebben altijd te maken met paparazzi. ‘Dat hoort erbij’, kun je denken. Maar soms gaan fotografen een grens over, waardoor ‘paparazzo’ al gauw verandert in ‘stalker’. Het gebeurde Hillary Duff zondagochtend. Ze besluit een belangrijk statement te maken op Instagram.

Confrontatie
De zwangere actrice plaatste gisteren een video van haar stalker op haar Instagram-pagina. In het filmpje zien we een man in een auto. Hij reageert op Hillary – die we niet zien, maar wel horen – die hem vanuit haar eigen auto confronteert met zijn daden.

Hillary: “Ik heb je al gevraagd om me met rust te laten. Kun je alsjeblieft ophouden foto’s van me te maken? Het is alsof je op me jaagt. Ik voel me niet op mijn gemak.”

De man: “Ik heb geen foto’s gemaakt. Ik heb mijn hele ochtend hieraan verspild en heb nog steeds geen foto’s.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Urenlang achtervolgd
In de beschrijving van de Instagrampost legt Hillary de situatie uit: “Deze man was eerst de hele ochtend bij de voetbalwedstrijd van mijn zoon, volgde me daarna naar het huis van mijn zus en parkeerde op haar oprit om foto’s van me te schieten. Hij volgde me zelfs toen ik boodschappen ging doen. Ik heb hem vriendelijk gevraagd me met rust te laten, maar hij achtervolgt me nu al uren.”

Stalken is nooit oké
Met de post wil ze duidelijk maken dat stalken nooit oké is, of je nu bekend bent, of niet: “Ik word ziek van mensen die zeggen dat dit er nu eenmaal bij hoort als je een celebritybent. Het gebeurt iedere dag van iedere maand en het is gewoon niet oké. Als een niet-bekendheid hiermee moest dealen, zou de wet ingezet worden.”

Reacties
Fans reageren instemmend onder de video: “Ze heeft het recht op privacy. Iemand die een foto neemt en iemand die je urenlang blijft achtervolgen om een foto te nemen zijn twee compleet verschillende dingen.” En: “Het maakt niet uit wie je bent, dit is NIET oké. Ik zou de politie hebben gebeld. Celebrity of geen celebrity, iemand stalken of achtervolgen kan niet door de beugel.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten