Figuranten gezocht voor de nieuwe Baantjer serie én film

Een jeugddroom die uitkomt, nietwaar?

still-baantjer
Still Baantjer

Het is al even bekend dat Baantjer terugkeert. Zowel op de buis (de serie wordt in een nieuw jasje gestoken) als op het witte doek (een speelfilm dus). Leuk nieuws: er worden figuranten gezocht.

Figuranten
De eerste opnames zijn al zeer binnenkort: maandag 1 oktober en donderdag 4 oktober in Schiedam. Andere draaidagen zijn in Leiden en Amsterdam.

Pak je moment of fame en stuur een mail naar info@multacasting.nl met een foto, je leeftijd en telefoonnummer. Als onderwerp ‘Baantjer’ en send. Je kunt je ook via de website inschrijven, zo ontvang je elke week een mail met draaidagen en opties om mee te figureren.

De serie
Het is alweer 22 (!) jaar geleden dat de eerste aflevering van Baantjer op televisie kwam: de Nederlandse detectiveserie met het duo Jurre de Cock (met C O C K) en Dick Vledder. De laatste aflevering was in 2006 te zien, twaalf jaar later komt er een vernieuwde serie.

De Cock wordt in de nieuwe versie gespeeld door Waldemar Torenstra. De rol van zijn trouwe partner Vledder neemt Tygo Gernandt op zich. Het idee om de serie een nieuw leven in te blazen kwam van de zoon (Peter Römer) en kleinzoon (Thijs Römer) van Piet Römer, de voormalige en inmiddels overelden de Cock.

De film
Voordat de serie wordt uitgezonden op RTL4 en Videoland komt er eerst een film. Ook naar idee van Peter en Thijs Römer. In de film moeten de Cock en Vledder een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Beatrix zien te voorkomen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten