Slechts een uurtje naar een pretpark zonder de volle mep te betalen? Het kan!

Per minuut betalen; dat wordt een race tegen de klok

achtbaan-pretpark
Unsplash

Barbecuen in een park, uren tafelen in een restaurant - allemaal leuk en aardig, maar er gaat niets boven een vrije val in de Baron 1898 in de Efteling. Of de Goliath in Walibi. Of welke attractie dan ook. Een dagje pretpark vind je nog even fantastisch als toen je alleen nog het Sprookjesbos in mocht. Herkenbaar? Dan hebben we fijn nieuws!

Je kunt nu tussen de bedrijven door snel een rit maken in een achtbaan, zonder daar de volle mep voor te betalen.

Tap in, tap uit
Met de nieuwe app Tapperuse betaal je alleen voor het aantal minuten dat je bezoekje - aan bijvoorbeeld een pretpark - heeft geduurd. 'Tap in, tap uit, tik af!' Volgens de website van Tapperuse is het heel simpel: met je app 'tap je in' bij de kassa, heb je het na een paar uur weer gezien dan 'tap je uit' en een dag later krijg je de rekening via AfterPay.

Where to go?
De app is nu al te gebruiken voor onder meer Avifauna, Madame Tussauds in Amsterdam, thermen in alle hoeken van het land en Bobbejaanland in België. Volgens de oprichters volgen er snel meer plekken.

Hoe?
Hoe de app precies werkt? Je betaalt 12 cent per minuut in bijvoorbeeld Bobbejaanland, dat is € 7,20 per uur. Tapperuse rekent wel 75 cent transactiekosten per bezoek, maar je kunt nooit meer dan de dagprijs betalen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten