Uniqlo opent vandaag haar deuren in Amsterdam

image
Uniqlo

Amsterdam krijgt er een winkelketen bij. De Japanse internationale kledingretailer Uniqlo opent op vandaag op 28 september aan het Rokin haar deuren.

Grootste van de Benelux
Je scoort je favoriete items van het merk op één van de drie verdiepingen. Het totale winkelpand kent een oppervlakte van 2040 vierkante meter en is daarmee direct de grootste Uniqlo winkel in de Benelux. Uniqlo staat bekend om de kwalitatieve stoffen en fijne basics in verschillende kleuren, gebaseerd op Japanse waarden als eenvoud, kwaliteit en duurzaamheid.

Functionele, goed ontworpen kleding
“Mensen uit Amsterdam houden van functionele, maar goed ontworpen en hoogwaardige kleding. Wij delen dezelfde waarden en het zijn dan ook exact deze kwaliteiten die je terugvindt in onze collecties,” zegt Taku Morikawa, Chief Executive Officer van Uniqlo Europe.

Uniqlo
In de winkel vind je een mannen, vrouwen en kindercollectie. Daarnaast wordt het nog iets modischer door de collectie Uniqlo U, ontworpen onder leiding van artistiek directeur Christophe Lemaire, bekend van zijn gelijknamige label Lemaire.

Uniqlo opent aan de Kalverstraat 11 in Amsterdam. Er bevindt zich ook een ingang aan Rokin 12. Bekijk hieronder een deel van de collectie.

image
Uniqlo
image
Uniqlo
image
Uniqlo
image
Uniqlo
image
Uniqlo

mage id='402ef64a-98eb-4e8c-8c30-b764b3b959b3' mediaId='30d3dfae-008c-480a-aca3-635ca165a6fa' align='center' size='medium' share='' caption='' expand='' crop=''][/image]

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten