Benieuwd waarom Donny Roelvink watjes in zijn oren heeft tijdens Expeditie Robinson?

Het antwoord valt in de categorie 'pijnlijk'

donny-roelvink-expeditie-robinson
RTL 5

De leeftijd van I Am Aisha, de oordoppen van Donny Roelvink, hoewel het Expeditie Robinson-spel zelf al genoeg stof doet opwaaien (Corry Konings en Aisha) zijn er ook bepaalde details waar kijkers niet over uitgepraat raken. Waaronder dus de watjes in de oren van Donny Roelvink. Waarom Donny? Leg uit! We hangen aan je lippen.

Pijnlijk
Niet Donny Roelvink, maar Aisha is degene die tijdnens Robinson Confessions met het verlossende antwoord komt. Donny had een oorontsteking tijdens de Expeditie. We horen je denken: met een oorontsteking zulke proeven doen? Respect. Datzelfde geldt ook voor Aisha trouwens, die een blaasontsteking had op het eiland, vertelt ze verder aan Kaj Gorgels.

Haaruitval
Dat Expeditie Robinson een behoorlijke aanslag is op je lichaam, vertelde ook Anouk Hoogendijk vorig seizoen. De voormalige voetbalster had last van extreme haaruitval.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten