Er zijn verschillende problemen bij de nieuwe iPhone XS en iPhone XS Max

Wie heeft er last van?

iphone-problemen
Rawpixel UnsplashUKTV

Apple lanceerde onlangs drie nieuwe iPhone toestellen: iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR. Nu blijkt dat twee van de nieuwe toestellen - de XS en XS Max - verschillende problemen hebben. Lees mee.

Opladen
Het opladen van de iPhone XS en iPhone XS Max is het grootste probleem. De iPhones laden niet op in slaapstand of als ze ontgrendeld zijn. Een ander probleem: de telefoon reageert niet wanneer er een oplaadkabel is ingeplugt.

Apple iPhone XS and iPhone XS Max

iOS 12
Het lijkt te gaan om een software fout. De iPhones laden namelijk wel draadloos op. Oudere toestellen hebben ook last van oplaadproblemen, het zou dus ook kunnen liggen aan het besturingssysteem iOS 12. Apple heeft zelf nog niet gereageerd op de problemen van de gebruikers.

Wifi en 4G
Van een nieuw toestel verwacht je dat de wifi-verbinding goed werkt, evenals je 4G-ontvangst, nietwaar? Dit lijkt ook een probleem bij iPhone XS en de iPhone XS Max. Zo zou de wifi vaak wegvallen, terwijl oudere toestellen in dezelfde ruimte nog wél verbonden zijn. Oftewel: de nieuwe toestellen hebben een zwakker signaalontvangst. De oorzaak? Het is mogelijk dat het slechte signaal komt door een probleem met de antennes van de iPhone XS en iPhone XS Max.

Tot slot wordt er ook nog gemeld dat de kwaliteit van de telefoongesprekken minder is dan bij oudere toestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten