Zonnig nieuws: er komt een nazomer aan

Goodmorning sunshine

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De laatste tijd was het herfstachtig: grijs, koud en guur. Dagen waarop we geloven dat de zon niet meer bestaat en een poncho je go-to jas is. We hebben goed nieuws voor alle mensen die nog niet klaar zijn voor het koude, natte weer: er komt een nazomer aan!

Temperaturen omhoog
Vanaf vandaag stijgen de temperaturen volgens Weerplaza. Donderdag en vrijdag zijn de warmste dagen van deze week, dan kan het rond de 20 tot 21 ℃ worden. Weg met die winterjas dus. Hallo t-shirt en terras!

Vooral in Limburg wordt het heerlijk weer (inspiratie voor de leukste lunchplekken in Maastricht nodig?) Uitwaaien kun je deze week aan zee, daar wordt het 16 tot 18 ℃ met een lekker windje.

Helaas moeten we de zon tijdens onze lievelingsdagen van de week, zaterdag en zondag, even vaarwel zeggen. In het weekend dalen de temperaturen weer naar ongeveer 15 ℃, met kans op regen.

Volgende week
Gelukkig klimmen we snel weer uit het koude weekend-dal. We beginnen volgende week maandag met 17 ℃, met een beetje geluk blijven de temperaturen de dagen erna stijgen. De rest van de week wordt het tussen de 19 en 21 ℃. Daarna lijkt het voorlopig even gedaan met het zonnetje.

Koukleumen
Nu de temperaturen dalen, laten de koukleumen weer van zich horen. Waarschijnlijk is er iemand in je vriendinnengroep (of je bent het zelf) die het de afgelopen dagen al ijskoud had, terwijl het nog niet eens winter is. We hebben de meest herkenbare momenten op een rij gezet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten