In het Brabantse Deurne opent de grootste bruidszaak ter wereld

Hey baby, I think I wanna marry you

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In het Brabantse Deurne gaat zaterdag de vernieuwde bruidszaak Koonings The Wedding Palace open: de grootste ter wereld.

Grootste bruidszaak ter wereld
Het was al een van de grootste bruidszaken ter wereld, maar nu is het ook echt de állergrootste. De zaak bestaat uit twee grote gebouwen, waarin allerlei themakamers te vinden zijn vol bruidsjurken en accessoires.

De zaak is maar liefst elfduizend (!) vierkante meter. Er hangen meer dan vierduizend jurken op voorraad.

Een feestje voor de bruid
Eigenaar van de zaak, Ramona Koonings, vertelt aan NU.nl dat ze het niet belangrijk vindt dat ze de grootste is. "De beleving staat voorop. Dat de bruid binnenstapt en het gelijk een feestje is voor haar,” aldus de eigenaar.

Iets unieks
Ramona denkt door haar grote locatie iets unieks neer te zetten, dat voor iedere bruid wereldwijd toegankelijk is. Volgens de eigenaar kan iedere bruid zichzelf speciaal voelen in de bruidszaak.

Verschillende showrooms
Er zijn zestien showrooms in de zaak met verschillende thema’s. Zo zijn er plaatsgerelateerde showrooms als Parijs, Ibiza en Los Angeles. Maar ook een Sissi ballroom, een ruimte met Frans kasteelachtige invloeden, the House of Bridal en een showroom met een huiskamergevoel.

Het prijskaartje
De prijs van de jurken begint vanaf €500. De duurste jurk is rond de €40000. Deze zijn handgemaakt met Swarovski kristallen.

De meeste gewilde jurk
Benieuwd naar de meest gewilde trouwjurk wereldwijd? Wij hebben 'm voor je gevonden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten