Verdenk je je partner van vreemdgaan? Let op lichaamstaal

Once a cheater…

vreemdgaan-lichaam
Pablo Merchán Montes Unsplash

Voor degenen die een serieuze relatie hebben of steady gaan met hun kwarrel (kwaliteitsscharrel), even opletten. Heb je het idee dat de boy (of girl) zich niet helemaal aan de regels houdt of zelfs buiten de pot pist? Dat antwoord kun je aflezen aan zijn of haar lichaamstaal.

Telefoon bewaken
Als je partner zijn telefoon niet uit het oog verliest, kan dit een negatief teken zijn. “De vreemdganger heeft vaak een erg beschermende lichaamshouding wanneer op de telefoon wordt gekeken” aldus relatiedeskundige David Bennet van PopSugar.

Als je vriend zijn telefoon op een bepaalde manier vasthoudt (zodat jij het scherm niet kan zien) of zelfs vergrendelt wanneer jij in de buurt komt, is dat geen goed teken. Als jij per ongeluk iets op het beeldscherm ziet en je partner raakt in lichte paniek: also not good. "

Als iemand geen geheimen heeft, is er ook geen reden om paniekerig te reageren als er iets verschijnt op het telefoonscherm. "Uit hun lichaamstaal is af te lezen of zij iets te verbergen hebben,” aldus David.

Smile
Het kan natuurlijk zo zijn dat je partner met vrienden chat, we hoeven niet té achterdochtig te worden. Maar zodra hij zegt dat het werkgerelateerd is én breed glimlacht naar zijn telefoon, moet je volgens David even opletten. "Dit kan een teken zijn dat ze niet echt bezig zijn met werkzaken.”

Nerveus
Als je vriend of scharrel nerveus wordt als je het over een bepaald persoon hebt: rood licht. "Ze kunnen tekenen van nervositeit vertonen als je praat over de ‘verdachte,” aldus de relatiedeskundige. Je merkt dat iemand zenuwachtig wordt wanneer ze sneller gaan praten, spanning in hun gezicht krijgen en over hun onderarm of borst strijken.

Mannen gaan sneller vreemd
We hebben een aantal punten op een rij gezet in welke situatie mannen eerder vreemdgaan dan vrouwen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten