NikkieTutorials ontmoeten en ál je beautyvragen stellen? Kom naar het Glamour Beauty Festival

Benieuwd wat je verder allemaal kunt doen op het festival?

NikkieTutorials is de op drie na grootste beautyvlogger ter wereld en jij kunt haar ontmoeten! Lees onderaan het artikel waar en wanneer.

Maak kennis met
Nikkie heeft 11 miljoen volgers op Instagram en 11 miljoen abonnees op YouTube. Daar maakt ze video's waarop ze zichzelf en anderen opmaakt. En die anderen zijn sterren als Nicole Richie en Kim Kardashian. Wie nog geen idee heeft over wie we het hebben en bij voorgenoemde beschrijving denkt aan een Amerikaanse: Nikkie de Jager - zoals haar echte naam luidt - is Nederlands en woont in Brabant. In Uden om precies te zijn.

Appen met Kim Kardashian
De wereldberoemde YouTube visagiste verlaat haar landhuis in Uden wel zeer regelmatig omdat er een stoet aan wereldsterren in de rij staat om door haar opgemaakt te worden voor haar kanaal NikkieTutorials. Nicole Richie dus, Kelly Clarkson, Katy Perry, Drew Barrymore, Jessie J, Sia.

The Power of Make Up
Een van de vele hoogtepunten van Nikkies carrière is de video die ze opnam met Kim Kardashian, vertelde ze onlangs in een interview in Glamour's printeditie. Er werden contracten getekend (over familie praten on the record is uit den boze), er volgden oriënterende gesprekken met Kims team et voilà: Nikkie werd naar Los Angeles gevlogen. “En toen kwam Kim binnen en merkte ik dat ze ook nog leuk en aardig was tussen de shoots door," aldus Nikkie in Glamour magazine. En dus is Kim nu een leuke kennis van haar. Nikkie in hetzelfde interview: "We appen af en toe, en dan proberen we een lunch te plannen."

Kim Kardashian onderging een 'The Power of Make Up'-transformatie. De video waar Nikkie haar riante achterban aan te danken heeft, zo viral ging het door haar bedachte concept. De naam zegt het al: Nikkie laat de kracht van make-up zien door één kant van het gezicht op te maken en de ander blanco te laten. Nikkies versie, drie jaar geleden opgenomen, telt 39 miljoen views en de versie met Kim Kardashian 11 miljoen.

Wil ik ook
Als je de video's bekijkt, dan kun je maar één ding denken: zijn die make-upkwasten niet stiekem toverstaffen en kun je mij niet een keer opmaken, Nikkie?

Start
Precies wat Nikkie dacht toen haar carrière op veertienjarige leeftijd begon op haar slaapkamertje in Gemert. Ze struinde het internet af naar video's waarin wordt voorgedaan hoe ze er net zo kan uitzien als de vrouwen in de serie The Hills. Hebbes: de video Wake up and Make up liet haar zien hoe een vrouw zichzelf opmaakt. Na heel wat bezoekjes aan Kruidvat en oefensessies voor de spiegel ("Het zag er niet uit, maar ik voelde meteen de magie van make-up") maakte ze haar eerste video.

Gillende fans in The States
Linda Hakenboom
, haar beste vriendin dankzij het tv-programma 'The Big Escape', maakt momenteel een internationale documentaire over het leven van Nikkie. Ze vlogen onder andere samen naar Los Angeles, waar Linda haar ogen uitkeek. "Je hebt daar van die toeristenbussen die langs huizen van beroemdheden rijden en we liepen daar nietsvermoedend samen over straat en zo'n hele bus begon te gillen omdat Nikkie daar op straat liep."

Nikkie ontmoeten?
Terugkomend op je vraag of Nikkie jou niet een keer kan opmaken: we weten niet of dát gaat lukken, maar dat de wereldster present is op het Glamour Beauty Festival, dat is een feit. In een driekwartier durende live Q&A verklapt ze ál haar beautygeheimen en kun je haar alle vragen stellen die je wil.

Meer, meer, meer!
En er is meer: dompel jezelf een middag onder in all things beauty met treatments, workshops, inspiratie en een beauytycounter waar je de nieuwste producten kunt shoppen. Stel al je vragen over botox en fillers aan Dr. Job en Iris Enthoven, ga de deur uit met faboulous haar dankzij de blow dry bar van Philips x Redken x Rob Peetoom, kies de juiste kleur bij de foundationbar van Clinique en neem tussen de talks door een lekkere massage.

 • Wanneer?
  18 november, 11-16.00 uur
 • Waar?
  Koninklijk Instituut voor de Tropen, Linneausstraat 2, Amsterdam

  Tickets zijn €25, exclusief servicekosten, maar inclusief dikke goodiebag t.w.v. €120. Nog leuker: trommel drie vriendinnen op, koop samen een groepsticket en bespaar €6 per persoon.

  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Wil je weten