Benieuwd hoe de angstaanjagende non uit de horrorfilm 'The Nun' er in real life uitziet?

"Sommige mensen in de filmindustrie zeiden dat ik de looks niet had om het te maken in Hollywood"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'The Nun' wordt de engste horrorfilm van het jaar genoemd. Wij zeggen: de non in de hoofdrol kronen we tot één van de griezeligste filmpersonages aller tijden. Dat komt vooral door knap make-up- en CGI-werk, zoals de gele ogen, geschilferde witte huid en de rotte tanden. We horen je denken: hoe ziet de beste vrouw er in het dagelijks leven uit?

Hi Bonnie
Het is vast geen verrassing: Bonnie Brenson, zoals de betreffende actrice heet, ziet er in real life een stuk minder angstaanjagend uit. Oftewel: haar taak om de rol van non die bezeten is door de duivel overtuigend neer te zetten, is gelukt.

Opvallend gezicht
Bonnie ken je misschien wel uit de film ‘The Princess Diaries’, waarin ze barones Joy von Troken speelt. Een klein rolletje, zoals Bonnie meestal kreeg vanwege haar gezicht dat niet in de categorie 'mainstream' valt. "Sommige mensen in de filmindustrie zeiden dat ik niet de looks had om het te maken in Hollywood en dat ik beter een andere baan kon zoeken," aldus Bonnie in Vulture.

Met 'niet mainstream' bedoelen we haar scherpe, lange neus en strakke lijnen. Een regisseur zei ooit dat ze het meest bijzondere gelaat had dat hij ooit had gezien. Kijk en oordeel zelf.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'The Nun' regisseur Corin Hardy over Bonnie in de Daily Dead: "Bonnie is een unieke verschijning. De fysieke uitstraling van haar gezicht is zo filmisch én schrikwekkend. Maar zonder al die enge make-up is ze buitengewoon opvallend en mooi, en heeft ze eigenlijk een klassiek Hollywoodgezicht. Dat maakt haar zo speciaal."

Het verhaal
Benieuwd waar The Nun - nu in de bios te zien - over gaat? De film is een spin-off van The Conjuring 2 en wordt het vijfde deel van The Conjuring-serie. Het verhaal gaat over een jonge non, een priester en een novice die in 1952 door het Vaticaan naar het Cârța-klooster in Roemenië worden gestuurd om daar de mysterieuze zelfmoord van een non te onderzoeken. Eenmaal daar doen zich wat problemen voor. De priester heeft een haunted verleden en in Roemenië worden ze geconfronteerd met Valak, een duivel, die de vorm van een non heeft aangenomen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten