Facebook Dating komt eraan en het wordt anders dan Tinder, belooft Mark Zuckerberg

Benieuwd hoe?

facebook-dating-tinder
Unsplash

Op zoek naar een échte relatie? Dus niet naar liefde voor een nacht, of voor meerdere nachtjes (zolang het maar niet te serieus wordt). Mark Zuckerberg is je man. Facebook komt met een datefunctie en die verschilt op meerdere vlakken van Tinder. Lees mee.

Op zoek
Ten eerste: Facbook Dating wordt geen aparte app. Alle singles met een Facebookprofiel kunnen dus aan de slag na de optie 'op zoek' aan te vinken. Vervolgens moet je aangeven wat je geslacht is, waarbij je via de 'extra opties' ook kunt kiezen uit bijvoorbeeld transman of transvrouw. Extra handig: je kunt je datingprofiel ook afschermen voor bepaalde Facebookgebruikers, zoals je ex, je baas, je ouders, you name it.

Bye bye swipen
Dan: op Facebook Dating valt er niets te swipen. Hoe je wel aangeeft dat je iemand ziet zitten? Door 'geïnteresseerd aan te vinken op het profiel van de betreffende persoon. Je kunt hierbij niet onbepwerkt blijven aanvinken, want we schreven het al eerder: Mark Zuckerberg wil je aan een serieuze relatie helpen, dus hoopt op deze manier dat mensen een waardevolle relatie opbouwen in plaats van blijven hoppen. Heeft de ander ook interesse in jou? Dan kunnen jullie chatten via Messenger zoals je dat nu al gewend bent.

No spon
Ook niet onbelangrijk: de functie is gratis. Ook zijn er nog geen plannen om advertenties te tonen. Of dat zo blijft, moeten we afwachten.

Wanneer Facebook Dating precies te gebruiken is, is niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten