Louis Vuitton opent pop-up shop in Bijenkorf Rotterdam

Zeg maar dag tegen je spaarrekening

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bijenkorf Rotterdam wordt in een nieuw jasje gestoken. Het aantal merken dat je kunt shoppen is flink uitgebreid. Zo werd er onlangs een nieuwe shop van Longchamp geopend, shops van Valentino, Saint Laurent en Gucci staan op de to-do lijst.

En het leukste van alles: je kunt eindelijk in Rotterdam terecht om je spaargeld uit te geven aan je grote vriend Louis Vuitton. Het Franse modehuis opent een pop-up shop in de Bijenkorf. Kunnen alle Rotterdammers eindelijk de populaire V-oorbellen kopen.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Of het kettinkje.

Louis Vuitton

Of: voor de grote spaarders onder ons; een tas, zoals bijvoorbeeld de Pochette.

Louis Vuitton

Pop-up your wallet
Op 1 november aanstaande opent Louis Vuitton een pop-up shop in de Bijenkorf Rotterdam. Da's leuk nieuws voor de LV-liefhebbers onder ons. Hiermee is Louis Vuitton voor het eerst aanwezig in de op een na grootste stad van Nederland.

Voor het geval je denkt; waar in de Bijenkorf vind ik die pop-up shop? Nou, die is niet te missen door het ontwerp van de mini-winkel.

Louis Vuitton

Het Franse modehuis heeft zich voor het ontwerp laten inspireren door de My LV World Tour Collection, die een eerbetoon brengt aan Gaston-Louis Vuittons privéverzameling reislabels. De grote labels verwijzen naar de labels die rond 1930 bevestigd werden aan reiskoffers en bagage.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten