Herfst Cluse
Cluse

In de herfst kun je altijd een aantal dingen verwachten: truien, warme chocolademelk en dikke jassen. Toevallig drie dingen waar wij gek op zijn. Maar voor zij die nog niet overtuigd zijn van dit heerlijke seizoen, hebben wij wat redenen voor je op papier gezet.

1 Hollandse gezelligheid

Kaarsjes aan en de open haard die brandt: instant lekker sfeertje. Gezellig met je huisgenoten of familie aan tafel bordspelletjes spelen, of een steamy sessie met je lover voor de open haard.

2 Comfort food

Soepen, stoofpotjes, we love it. Tijdens de herfst tafelen we extra lang met uitgebreide diners.

3 Nieuwe garderobe

Een nieuw seizoen is natuurlijk een mooi excuus voor een nieuwe garderobe in herfstkleuren. Cluse helpt je een handje. Hun nieuwe Fall/Winter collectie is ontworpen om gedragen te worden in deze tijd van het jaar. De collectie heeft een sterke focus op warme kleuren, zoals butterscotch en toffee.

De knusse stijlen zorgen voor een zachte overgang naar de koudere maanden. In de collectie zijn ook nieuwe kleuren en stijlen opgenomen in het licht van de bestaande collecties; La Bohème, Minuit en Triomphe. Als toevoeging op de nieuwe horloge opties, heeft Cluse ook nieuwe trendy straps voor herfst gelanceerd.

Cluse

Word je al hebberig van de nieuwe collectie? Dan hebben we goed nieuws voor je: tijdens Glamour Beauty Festival op 18 november heeft Cluse een eigen stand. Hier kun je de nieuwe lijn uitgebreid checken en prijzen van het horlogemerk winnen. In samenwerking met een nailbar zal er een speciaal Instagramhoekje zijn, waar je op de foto kunt met je nieuwe nagel art en een sieraad of horloge van hun collectie.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten