Men weet het zeker: Channing Tatum en Jessie J zijn een setje

De twee zijn al meerdere malen samen gespotChanning Tatum
(38) en Jessie J (30) zijn aan het daten. Tenminste, volgens de geruchten. Dit is alles wat we weten.

Via US Weekly zijn er verschillende meldingen binnengekomen over Channing (all over your) Tatum en J-J-J-Jessie J. Zo zijn de Magic Mike-acteur en de zangeres samen gespot op een minigolfbaan in Seattle afgelopen zaterdag. Channing is de laatste tijd ook verdacht vaak te vinden bij de concerten van Jessie. Hij was bij het optreden in Seattle en afgelopen maandag was de acteur ook present bij haar show in Salt Lake City.

Mini golfen
Terug naar het mini golfen: een medewerker van de golfbaan deelde zijn ontmoeting met het soon to be (?) koppel via Twitter. “Wie had gedacht dat een baan bij de minigolf club zo te gek zou zijn. Deze avond heb ik mijn ex-docent zien zoenen met zijn verloofde, daarna sneed mijn collega zijn hand open en moest hij naar het ziekenhuis en tot slot kwamen Jessie J en Channing Tatum een potje golfen,” plaats @mpower172 op Twitter.

Somebody to love
Als iemand vraagt naar meer details over het verhaal reageert ‘@mpower172’: “Ze waren super aardig. Jessie kwam naar me toe, ik stond te trillen en gaf ze de spullen om te spelen. Channing draaide zich om en ik keek zo: 👀. We knuffelden en ik nam een foto met ze. Later hoorde hoorde ik Jessie ‘Somebody to Love’ meezingen met de radio.”

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Awkward hug
Tijdens de Golden Popcorn Award in 2015 zagen Channing en Jessie elkaar op het podium. Channing won de prijs ‘Beste komische vertolking’ voor zijn rol in 22 Jump Street. Jessie J presenteerde de award-uitreiking dit jaar. De twee gaven elkaar een redelijk ongemakkelijke knuffel on stage:

US Weekly

Jenna Dewan
Channing was negen jaar getrouwd met zijn ex-vrouw Jenna Dewan. Samen hebben ze een 5-jarige dochter, Everly. In april kondigden de twee via Instagram aan te gaan scheiden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten