Waylon: "Ik ben de saaiste rock-'n-roller die er is"

Waylon blijkt een huismus te zijn

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Van snuiven en slikken naar huismus': het zou de titel kunnen zijn van een biografie over Waylon. In een interview met Chantal Janzen in de nieuwste editie van And See, vertelt hij dat hij zijn leven vol drank en drugs heeft verruild voor detectives kijken op de bank.

Boekje open
Waylon is in het interview zeer openhartig over zijn drugsverleden. zo bekent hij dat hij ooit na een overdosis werd opgenomen in het ziekenhuis. "Als je in het ziekenhuis wakker wordt na een overdosis, dan voel je je wel redelijk laag."

Bankhangen
Nu staan er 's avonds vaak andere bezigheden op het programma: detectives kijken op de bank met vriendin Bibi Breijman. Of Waylon helemaal gestopt is met drank en drugs? Dat niet. Ik drink af en toe een wijntje bij het eten. En ik rook graag een joint, dat vind ik echt superlekker."

Zwanger
Waylon en vlogger en zangeres Bibi Breijman zijn nu bijna een jaar een setje. In april maakte het stel bekend een zoon of dochter te verwachten. Er is een kans dat Waylon niet bij de bevalling kan zijn; Bibi is immers uitgerekend in dezelfde periode als de concertreeks van Waylon. Veel mensen reageerde daar verontwaardigd op, waardoor Waylon met een verklaring kwam op Instagram. "The Show Must Go On." Meer hierover lezen? :

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten