Steven Brunswijk over de helse nachten op Expeditie Robinson

"Er liggen soms slangen in je bed"

steven-brunswijk-expeditie-robinson
RTL 5

Expeditie Robinson roept bij ons elk seizoen dezelfde vragen op: hoe gaan de kandidaten naar de wc, hoe zit dat met andere menselijke behoeften zoals, ehm, lust en hoe zien de nachten eruit?

Nienke Plas gaf ons al antwoord op de eerste twee vragen (benieuwd?), Steven Brunswijk brandt in een video met Beautify los over de nachten. Die waren hels. Heel hels.

Hels = understatement
Sterker nog: behalve de kleur van de lucht was er geen verschil tussen dag en nacht. Slapen was immers onmogelijk, aldus Steven: "Ik was niet bezig met 's nachts lekker slapen, want het lukte toch niet. Het was niet eens enigszins acceptabel. We sliepen 's nachts maximaal een half uur."

Snake
Wat Steven precies bedoelt met het feit dat de nachten niet eens énigszins acceptabel waren? De gevoelstemperatuur is zo'n vijftig graden. Daarbij lig je niet op een matras, maar op bamboestokken met gaten ertussen.

Bang voor beesten? Dan weten we niet of Expeditie Robinson iets voor je is, want ja, overal om je heen hoor je dierengeluiden, gaat Steven verder. Zoals het geluid van ratten en slangen. Je hoort ze trouwens niet alleen, je kunt ze ook voelen. "Je hebt slangen en die slangen liggen soms ook in je bed," aldus Steven.

Dus: wanneer geef jij jezelf op voor Expeditie Robinson?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten