Temptation Island's Rosanna en Alex Maas liggen online weer in de clinch

Gaat Alex vreemd? Rosanna heeft bewijs

rosanna-niels-alex-temptation-island
RTL 5 Temptation Island

Rosanna en Alex, voormalige Temptation Island-vijanden én scharrels, zijn de oorlog weer gestart online. Rosanna heeft haar geheime wapen zelfs al uit de kast (haar telefoon) gehaald: screenshots. Behoorlijk belastende screenshots - (gaat Alex vreemd?). Pak popcorn en lees mee.

Alex Maas blijft wroeten in de relatie van Rosanna en Niels. In één seizoen van Temptation Island was het 'm gelukt om er een stokje (we bedoelen stok, HAHA) voor te steken. In het VIPS-seizoen had hij minder succes.

De ring in
Sterker nog: Rosanna en Niels zijn inmiddels verloofd, dus wat doet Alex? Hij plaatst een video op Instagram (inmiddels verwijderd) waarop te zien is hoe hij Niels en Rosanna op straat overvalt: hij wil de boksring in met Niels. "De grootste snotneus van Nederland Niels uitgedaagd om voor één keer te laten zien dat hij toch een beetje ballen heeft en een man is," schrijft hij erbij.

Alex piest naast de pot
Dat pikt Rosanna niet. Ze beweert dat Alex vreemdgaat terwijl vriendin Erin (Ex on the Beach) op vakantie is. Ze heeft er zelfs bewijs voor: screenshots. En die screenshots heeft ze uitgestald in haar Instagram Story én overhandigd aan RTL Boulevard. Oftewel: een ambitieuze oorlogvoerder, die Rosanna.

Wat er op de screenshots te zien is? Ene Dustylove81 op Instagram stuurt screenshots door van pikante gesprekken die zij had met Alex op Snapchat.

Sexting
Op de screenshots zie je hoe Alex pikante foto's stuurt. Daarbij staat onder andere: "Ik zal niet liegen als ik zeg dat mijn pik 2 keer zo groot is." Ook lijkt hij af te spreken met het desbetreffende meisje. "Haha dinsdag schatje gaan we los. Heb er echt zin in."

RosannaInstagram

Date
De Instagrammer laat aan Rosanna weten dat de twee willen afspreken in hotel Vianen. Of er ooit een afspraak is geweest, is niet bekend.

RosannaInstagram

Bullshit
Alex is inmiddels een tegenaanval gestart: hij gaat voor de ontkenningsstrategie. Rosanna heeft het verhaal verzonnen, aldus Alex tegen RTL Boulevard. "Ik had Niels uitgedaagd om te boksen in de ring. Dat wilde hij niet. Maar blijkbaar vindt Rosanna dat ik hen voor lul heb gezet, want nu komt ze ineens met verhalen dat ik vreemdga."

Alex wil de politie er zelfs bij betrekken. "Ik vind het heel vreemd dat Rosanna mij gaat beschuldigen van vreemdgaan, aangezien zij dat zelf deed in Temptation Island. Er klopt niets van deze verhalen en ga ik dan ook aangifte doen tegen Rosanna."

To be continued...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten