Tony's Chocolonely lanceert weer een nieuwe smaak!

Oh happy days

Tony's Chocolonely heeft (weer!) een nieuwe chocoladereep in de schappen liggen: Melk Amandel Kletskop. Zoals de titel al doet vermoeden bestaat de reep uit romige melkchocolade, knapperige stukjes kletskop en amandel. Je kunt de reep halen bij de Albert Heijn of de Tony's shop.

Estafettereep
Deze smaak is er eentje van de estafetterepen. Dat is een tijdelijke smaak van Tony’s die elk half jaar het stokje doorgeeft aan een nieuwe smaak. De smaak komt in de plaats van Wit Kokos Ananas. Die verdwijnt dus helaas uit de winkel.

Chocoschaaf
Naast deze nieuwe smaak heeft de chocoladegigant nog meer voor ons in petto: de chocoschaaf. Met deze schaaf eet jij voortaan plakken chocolade met framboos en knettersuiker (of whatever floats your boat) op je boterham.

Tony's chocoschaaf

Bewustwording
Tony’s kreeg al jarenlang de vraag wanneer ze met broodbeleg zouden komen. Het chocolademerk wilde daar graag iets mee doen, maar natuurlijk wél op z’n Tony’s Chocolonely’s (lees: bewustwording creëren). De chocoschaaf is hierop het antwoord.

Fijn voor de cacaoboer
In een reep chocolade gaan namelijk meer cacaobonen dan in een pak hagelslag of chocoladepasta. En meer cacaobonen betekent meer verdiensten voor de cacaoboer. Om die reden heeft Tony’s ervoor gekozen om de chocoschaaf te lanceren, waarmee je jouw favoriete reep gemakkelijk zelf tot broodbeleg kunt omtoveren.

Haal 'm bij de Jumbo
De schaaf is vanaf 17 oktober gratis bij aankoop van drie Tony’s Chocolonely chocoladerepen bij de Jumbo. Let wel: op is op.

Schaaf je reep Tony's bijvoorbeeld over deze Nutella Malteser cheesecake.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten