Ja hoor, daar is ie: de babybump van Meghan Markle

Voor het eerst te zien 'in het wild'

Facial expression, Skin, Beauty, Eyebrow, Smile, Chin, Lip, Gesture, Photography, Businessperson,
Getty Images

Gisteren werd bekend dat Meghan Markle en prins Harry hun eerste kindje verwachten. Dat alleen al is het leukste nieuws van de week. Maar het wordt nog leuker: er is een beginnende babybuik bij de hertogin van Sussex te zien. Je hebt er nog wel een vergrootglas voor nodig. Maar toch.

On tour
Meghan en Harry zijn bezig met hun eerste royal tour. Ze bezoeken verschillende landen, waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, Tonga en Fiji. De aftrap van de tour begon in Australië, waar ze nu zijn.

Hi there baby
Nu bekend is dat Meghan zwanger is, hoeft ze haar beginnende buikje niet meer te verhullen. Waar ze dit weekend bij het huwelijk van Prinses Eugenie nog een oversized jas aan had, zien we haar nu weer in outfits zoals we de Suits-actrice kennen. Sophisticated en strak.

En precies díe kleding leent zich ervoor om een eerste babybump te spotten. Algemeen bekend is dat de 37-jarige Amerikaanse voorheen niet te betrappen was op iets van een buikje. In haar witte jurk is te zien dat haar buik nu iets boller staat. En met iets, bedoelen we een mini-iets.

Getty Images
Getty Images
Getty Images

Outfit
Meghans witte jurk is van de Australische ontwerper Karen Gee. Leuk feitje: de jurk heeft de naam The Blessed Dress.

Ode aan Diana
Wat trouwens ook heel mooi is; Harry en Meghan proberen vaak via hun kleding een eerbetoon te brengen aan Harry's overleden moeder, Prinses Diana. Na wat speurwerk van fans, blijkt dat Meghan Diana's sieraden hergebruikte tijdens haar eerste openbare verschijning na hun babynieuws.

Zo droeg Meghan dezelfde vlinderoorbellen die Diana droeg in 1986 tijdens een trip naar Canada.

Getty Images
Getty Images

En ook Meghans gouden armband is van Diana geweest:

Getty Images
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten