Video: Temptation Island-rivalen Alex en Niels gaan op de vuist

GTST eat your heart out

Barechested, Muscle, Arm, Chest, board short, Tattoo, Cap, Abdomen, Physical fitness, Elbow,
Alex en Niels

GTST eat your heart out: de liefdesdriehoek van Temptation Island (bestaande uit Rosanna, Niels en Alex) bezorgt ons gratis onze dagelijkse portie drama.

Videos online
Er zijn video's opgedoken waarin Alex, Rosanna en Niels elkaar tegenkomen op de sexbeurs Loversland. Niels stapt op Alex af en daagt hem - alfamannetje dat hij is - uit voor een gevecht in de ring, maar Alex moet hier niets van weten. Bekijk de video hieronder (klik op het pijltje naar rechts voor de video):

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rake klappen
In de volgende video loopt het uit de hand. Na wat geduw en intimiderende praatjes volgen er een paar rake klappen. Robin, een vriend van Alex, haalt uit naar Niels. Niels probeert de confrontatie uit de weg te gaan door naar achteren te lopen. Om zich te verdedigen, gooit Niels nog iets (een telefoon? Een afstandsbediening?) naar de jongens.

Haantjesgedrag
Rosanna legt in haar Instagram Story (where else, of course) uit wat er precies aan de hand is. Ze was samen met Niels op de sexbeurs Loversland. Blijkbaar was Alex hier ook: "Uit het niets gaat Alex Niels uitdagen om in de ring te staan. Niels heeft daar gewoon geen zin in, dat haantjesgedrag."

Geen bokservaring
De blondine vindt het logisch dat Niels niet op de uitnodiging van Alex ingaat. In tegenstelling tot Alex en Robin heeft Niels namelijk geen bokservaring.

Scheve schaats
Moraalridder Rosanna pikt deze acties niet en besluit Alex te confronteren met zijn vreemgangersgedrag. Met wat juicy screenshots die ze op haar Instagram Story plaatst is te lezen dat Alex via Snapchat met meisjes wil afspreken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten