Den Bosch krijgt eerste 'carpaccio bar': The Carpaccio Chop

Zet 'm maar op je lijst voor je volgende verjaardagsetentje

image
Unsplash

Carpaccio is de spijkerbroek, the little black dress, de all star op eetgebied. Oftewel: het voorgerecht dat al jaren een klassieker is voor iedereen die (nog) geen vegetariër is.

Nieuw restaurant
Onder vleeseters is carpaccio misschien wel net zo populair als 'avocado toast' onder 'foodies.' En we weten allemaal hoe ver de status van avocado reikt: tot aan eigen avocado restaurants. Carpaccio doet ook mee met deze 'trend' met het concept de 'carpaccio bar.'

Advertentie - Lees hieronder verder

Op naar Brabant
De nieuwste bar opent in november haar deuren in... Den Bosch! Maak alvast kennis met The Carpaccio Chop.

De carpaccio bar vind je net iets buiten het centrum. In het Hinthamereinde om precies te zijn.

Take away
Voor de brakke carpaccio-lovers onder ons: Bij The Carpaccio Chop kun je zowel plaatsnemen als afhalen.

To be continued
Wat er precies op het menu komt te staan, is nog onbekend. We horen bijdehante lezers denken: carpaccio, duh. Klopt, maar met carpaccio kun je veel creaties maken, nietwaar? We zijn benieuwd.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten