Smelt: Harry kan niet stoppen met lachen tijdens speech over babynieuws

Hoe hij ondertussen naar Meghan kijkt... Veel liever wordt het niet.

People, Facial expression, Social group, Event, Community, Youth, Smile, Fun, Team, Technology,
Getty Images

Mocht het je zijn ontgaan (hoe dan?!): Meghan Markle en prins Harry verwachten hun eerste kindje. Dat alleen al is het leukste nieuws van de week. Maar het wordt nog leuker.

Niet alleen is er een beginnende babybuik bij de Hertogin van Sussex te zien, ook vertelt Harry voor het eerst over hun gezinsuitbreiding. Zoals altijd doet hij dat op een manier zoals alleen hij dat kan. Driedubbel smelt-alert.

Royals on tour
Meghan en Harry zijn op dit moment bezig met hun eerste royal tour. Ze bezoeken verschillende landen, waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, Tonga en Fiji. De aftrap begon in Australië, waar ze nu zestien dagen verblijven.

Gisteren gaf de 34-jarige Britse prins een speech in het Admiralty House in Sydney. Zoals altijd hing het publiek aan zijn lippen. Uiteraard om zijn verschijning, maar ook om de inhoud van zijn verhaal.

Opwarmertje
Harry warmt zijn publiek op door, hoe kan het ook anders, een grap; "We vinden het fantastisch hier te zijn. We zijn onder de indruk van het feit dat jullie zowel bier als thee schenken tijdens een middagreceptie," grapt 'ie.

Zo lief
Hij kijkt met een grijns van oor tot oor naar zijn vrouw, waarna hij lichtelijk ongemakkelijk vertelt over hun babynieuws. "We konden ons oprecht geen betere plek voorstellen om de, ehh, toekomstige baby, ehh, aan te kondigen," zegt hij met rode wangen en een grote lach op zijn gezicht.

Hij moet er duidelijk zelf ook nog even aan wennen om het hardop te zeggen. Veel liever wordt het niet, toch?

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten