Jim Bakkum over Idols: "Ik spreek Jamai niet meer"

Een gevalletje that's life

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoewel je basisschoolklas waarschijnlijk verdeeld was in kamp Jim en kamp Jamai in een ver ver verleden, 2003 alweer, konden Jim en Jamai het - ondanks de strijd om de Idolen-titel - zelf erg goed met elkaar vinden tijdens het eerste seizoen van Idols.

What happened?
De toentertijd twee idolen in spé leken vrienden voor het leven, maar nu zie je ze nooit meer samen. Ze laten zelfs geen social media-sporen bij elkaar achter. Wat blijkt? Ze zijn ook geen vrienden meer. Sterker nog; ze spreken elkaar niet eens meer, vertelt Jim Bakkum in een interview met Panorama.

Of de twee ruzie hebben? Dat is ook niet het geval. Het contact is gewoon verwaterd. Hetgeen vast ook bij jou met veel kennissen uit 2003 is gebeurd.

Bewust
Om van het Idols-imago af te komen is het wel een bewuste keuze geweest om het 'samen zijn' op een lager pitje te zetten. "Wij hebben er wel voor opgepast dat mensen zoiets kregen van: daar heb je hen weer," vertelt Jim. "Jamai deed dat ook. Hij zei een keer nee op een uitnodiging van De Wereld Draait Door toen hij hoorde dat ik ook kwam."

De reden? Dan zou het gesprek gaan over Idols en niet over - in dit geval - Jamai zelf. "Als ze je dan voor DWDD vragen omdat je bijvoorbeeld een nieuw album hebt, is het ook wel leuk om dat alleen te doen. En dan niet altijd in combinatie met," aldus Jim.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten