Narcos seizoen 4 staat bijna op Netflix

Bingewatch-alarm!

Zeggen wij Narcos, dan zeg jij: geweld, macht en (heel veel) drugs. Er staan nu drie seizoenen van de hitserie op Netflix. Goed nieuws voor alle fans: seizoen vier,'Narcos: Mexico,' verschijnt aanstaande vrijdag op de streamingdienst. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Trailer
Netflix lanceerde eerder de trailer van Narcos seizoen 4. Deze vierde reeks vertelt het verhaal van de drugsoorlog in Mexico: de strijd tussen het Guadalajara Cartel en de AmerikaanseDEA (organisatie die illegale drugs bestrijdt).

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Releasedatum
We hoeven niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van de Netflix-original: Narcos seizoen 4 staat vanaf aanstaande vrijdag 16 november op Netflix.

Eerdere seizoenen
Even een korte samenvatting over de eerste drie seizoenen. In de eerste twee seizoenen gaat het over het leven van Pablo Escobar. Er worden waargebeurde verhalen verteld die zich afspeelden in Colombia tussen de jaren zeventig en jaren negentig. Pablo was de leider van het Medellínkartel, een grootte cocaïnehandel. Het tweede seizoen is het vervolg op het verhaal van Pablo.

Wanneer leider Pablo wegvalt uit de drugswereld zijn alle pijlen gericht op het andere grootte Colombiaanse drugskartel. In het derde seizoen gaat de DEA achter de concurrenten van Pablo aan: het Calikartel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten