Harry Potter komt voorlopig niet op Nederlandse Netflix te staan

Huilen....

Social group, Uniform, Event, Team, School uniform, White-collar worker, Formal wear, Student,
Harry Potter still

Helaas, helaas. Vooralsnog wordt het toch geen accio popcorn, dekentje en kop thee om vervolgens alle Harry Potter-films op Netflix te kijken. De acht populaire fantasyfilms, geschreven door J.K. Rowling, verschijnen voorlopig niet op Netflix in Nederland.

Yes!
Woensdag maakte de Franse en Belgische afdeling van Netflix bekend dat de films per 1 november op de streamingsdienst verschijnen. Vervolgens was heel Nederland in extase met de gedachte dat de films logischerwijs ook bij ons te zien zouden zijn.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

... of toch niet?
Dat blijkt alleen niet het geval. Netflix Nederland haalt ons via Twitter uit die droom. "Voor nu staan ze nog niet op de planning", liet de Nederlandse afdeling van de streamingdienst op Twitter weten.

'Waarom niet?' denk je dan. Netflix blijkt de licenties niet te hebben van de Harry Potter-filmreeks. Dat het Netflix-aanbod per land verschilt, bleek eerder al. Zo moesten wij veel langer wachten tot Friends op de streamingdienst verscheen in vergelijking met andere landen.

Don't stop believin'
RTL Boulevard steekt er nu een stokje voor. Zij zijn een petitie gestart om Harry Potter tóch naar Nederland te krijgen. Dus: ben je groot fan en wil jij dat de films op de streamingdienst verschijnen? Ga dan als de wiedeweerga op je digitale bezemsteel naar deze link en doe mee met de petitie. Hopelijk wordt het uiteindelijk een gevalletje 'wie het laatst lacht...'.

Spin-offs
Om het tot die tijd uit te zingen: volgende maand, op 15 november, gaat het tweede deel van Fantastic Beasts and Where to Find Them in première, een spin-off van het bekende HP-verhaal. In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald spelen onder anderen Johnny Depp en Jude Lawde rollen van de tovenaars die we al kennen uit de Harry Potterboeken (of -films).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten