Nieuwe online show ‘Trucker zoekt Vlam’ vanaf vandaag te zien

Move over, Boer Zoekt Vrouw

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Er is een nieuw datingprogramma a la Boer zoekt Vrouw opgedoken: ‘Trucker zoekt Vlam’. In de show gaan acht truckers opzoek naar de liefde van hun leven. BNN-presentatrice Gwen van Poorten is de matchmaker. Goed nieuws: het programma is vanaf vandaag te zien.

Trucker zoekt Vlam
In het programma gaan acht truckers – zeven mannen en één vrouw – opzoek naar liefde. De truckers gaan ten eerste op date met vier uitgekozen dames of heren. Ze maken kennis in – hoe kan het ook anders – de cabine van de vrachtwagen en gaan vervolgens een activiteit doen. Uiteindelijk kiezen ze voor dé (hopelijk) perfecte match.

Benieuwd naar de truckers? Ze stellen zich even voor.

Kandidaten
Gwen vertelt over de kandidaten: “Als partner van een trucker moet je ook alleen kunnen zijn. Ik heb sinds 3,5 jaar een relatie en als ik soms op pad ben voor mijn werk, merk ik wel dat je ook naar elkaar toe kunt groeien als je even niet samen bent. Als je elkaar in het geval van de truckers in het weekend wel ziet, is dat echt qualitytime. Je komt niet zo snel in een sleur."

Online
Trucker zoekt Vlam wordt alleen online uitgezonden via de website van AD. Vanaf vandaag worden dagelijks de vier dates uitgezonden (maandag tot en met donderdag). Op vrijdag is de ‘kentekenceremonie’ te zien. De trucker kiest in deze ceremonie voor de man of vrouw van zijn dromen. De ‘koppels’ mogen aan het einde van het jaar bijkletsen tijdens het kerstdiner.

Benieuwd naar de eerste aflevering? Die kun je hier zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten