Laura Ponticorvo woest op 538-dj's Coen en Sander

Ze zet de tegenaanval in

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Binnenkort begint het nieuwe programma Boxing Stars. Naar aanleiding van het boksprogramma belde het radio 538-duo Coen & Sander met realityster Laura Ponticorvo. Het live-interview mondde echter uit in een flinke discussie.

Secret Garden-interview
De YouTube-koningin hing met het duo aan de telefoon. Voordat het interview van start ging werd er door de radiomakers een fragment afgespeeld van de YouTubereeks Secret Garden.

In dit fragment uit 2013 spreekt Laura een aantal invloedrijke vrouwen uit de fashionidustrie. Het fragment werd toentertijd veelvuldig bespot vanwege de ‘inhoudsloze’ gesprekken die Laura met de gasten voerden.

Laura was not amused toen het fragment nogmaals werd herhaald in de Coen & Sander Show. De hele live-discussie kun je hier horen.

Discussie
In haar laatste vlog praat Laura na over de radioruzie. Ze zegt dat ze het erg kinderachtig vindt dat Coen en Sander wéér het Secret Garden interview erbij hebben gehaald.

Ponticorvo zegt het helemaal gehad te hebben met de radiomannen. Middels haar vlog wil ze zich uitspreken over dit soort 'pesterijen'. Ze hoopt op deze manier een voorbeeld te kunnen zijn voor andere mensen die gepest worden.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Boxing Stars
Over het programma: BN'ers gaat de ring in en vechten om de titel 'Boxing Star'. En niet zonder risico. Het is een liveshow, gevalletje 'met gevaar voor een gebroken neus' dus. De presentatie is in handen van een nieuw tv-duo: Ruben Nicolai en Olcay Gulsen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten