De hemel voor kaasliefhebbers: in Gouda kun je nu een High Cheese doen

Say cheese

high-cheese
Lindsay Moe Unsplash

We zijn allemaal bekend met de High Tea. Lekkere hapjes, thee en bijkletsen met moeders, vriendinnen of (als je hem zo ver krijgt) je vriend. Nu komt er een variant op de welbekende High Tea en dat is goed nieuws voor de kaasliefhebbers onder ons. In de stad van de kaas (hoe toepasselijk) Gouda kun je een High Cheese doen.

High Cheese
Museumcafé Gouda komt met het idee. De High Cheese staat (je raadt het al) geheel in het thema van kaas. Om te beginnen krijg je een zuivel smoothie van geel fruit en een huisgemaakt Gouds kaassoepje. Je krijgt net zoals bij een High Tea een etagère met allerlei lekkernijen. Denk hierbij aan: sandwiches, salades, tompoucen, borrelhapjes en scones.

Voor €24,50 zit jij aan de High Cheese in Gouda.

Reserveren
Lijkt je dit wat? Reserveer dan even van tevoren. Je kunt mailen naar mail@museumcafegouda.nlof even bellen naar 0182-820225.

Kaasfondue Utrecht
Ligt Gouda niet helemaal in jouw richting? Dan hebben we nog een leuke optie voor kaasliefhebbers. In Utrecht is het eerste kaasfondue restaurant geopend. "We gaan ons echt specialiseren. Niet even een klein pannetje kaas. Het is echt de kaasfondue waar je voor komt," aldus Ton, de eigenaar van het restaurant.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten