Love Islands' Jessica en Dominic zijn getrouwd

De eerste huwelijksfoto staat al op Insta

In het derde seizoen van Love Island zagen we de liefde opbloeien tussen Jessica Shears en Dominic Lever. Nu, dik een jaar later, is het koppel getrouwd.

Love Island
We spoelen even terug voor je. In Love Island 2017 was Dominic eerst een koppel met Montana. Maar toen bombshell Jessica de villa op Mallorca binnenkwam, was Dom verkocht. Jess en Dom vormden een koppel, totdat Jess van het eiland werd gebonjourd. Een heartbroken Dom werd alleen achter gelaten in de villa, zonder zijn Jess. Ongeveer tien dagen later verliet ook Dom het eiland. And they lived happily ever after.

Just Married
Het is stel is inmiddels getrouwd. Jessica deelt de eerste just married foto via haar Instagram. “De beste dag van mijn leven. Na een fantastische week gevierd te hebben met onze beste vrienden en familie zijn we nu super enthousiast om al onze trouwfoto’s met jullie te delen,” schrijft de Love Island-ster bij de foto.

‘Geheime’ bruiloft
Er was veel sprake van een ‘geheime bruiloft’ van Jessica en Dominic. Jessica reageert op die geruchten in een tweet. “Het woord geheim is vaak gevallen. Er is niks geheims aan onze bruiloft. Ik wilde graag een dag met onze beste vrienden en familie. Nu we terug zijn in de UK zijn we erg enthousiast om alles met jullie te delen,” aldus Jess op Twitter.

Trouwen
Jess en Dom zijn niet de enige Islanders die in het huwelijksbootje zijn gestapt. Olivia Buckland en Alex Bowen uit seizoen twee zijn vorige maand getrouwd.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten