Bibi Breijman heeft vermoedens geslacht baby

De baby laat niet lang meer op zich wachten

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jongen/meisje, jongen/meisje, jongen/meisje, jongen/meisje: het is - net als de naam - hét onderwerp van speculeren als een bekende van je zwanger is. En aangezien bekende Nederlanders 'bekenden' zijn van zo'n beetje heel het land, draait de geruchtenmolen op volle touren wat de toekomstige baby van Waylon en Bibi Breijman betreft.

Surprise
Helemaal omdat ze zelf ook niet weten wat het wordt. "Ik wil het een verrassing houden," zei Bibi eerder tegen RTL Boulevard. Wel heeft ze zo haar vermoedens. "Ik heb gedroomd over een jongetje," vertelt ze in VIVA Mama. Ook opvallend: in een eerder interview met LINDA.Meiden sprak Bibi ook steeds onbewust over 'hij' als ze het over de baby had. Zou haar onderbuikgevoel kloppen? Volgens de vlogger zegt het niks. Haar moeder was er immers ook van overtuigd dat Bibi een jongetje zou worden.

It's in the name
Ook wat namen betreft legt het stel niets vast voordat de baby er is, blijkt uit hetzelfde interview met VIVA Mama. Ze hebben voor ieder geslacht twee namen bedacht. “Ik heb zoiets van: als het er dan is, dan weet ik pas echt of het die ene naam of die andere naam wordt. Dat is heel erg bepalend voor wat voor persoontje er straks uitkomt."

Bijna
Bibi is in dezelfde periode uitgerekend als de concertreeks van vriend Waylon, die vinden 30 november en 1 december plaats. Oftewel: de kans is groot dat Waylon niet bij de bevalling kan zijn. Toen Bibi dat vertelde in een interview, vonden veel lezers daar iets van. Waylon weidde er toen een Instagram-post aan met uitleg. "The Show Must Go On," was zijn conclusie. Benieuwd naar zijn statement?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten