Kerstliefhebbers: naar deze Amsterdamse kerstmarkt wil je

I'm driving home for Christmas...

Christmas lights, Lighting, Christmas, Christmas decoration, Architecture, Sky, Fun, Night, House, Tree,
Getty Images

Nu het steeds vroeger donker wordt (hallo wintertijd) groeit ons verlangen naar kneuterigheid. Denk aan warme chocolademelk, glühwein en schaatsbanen.

Juistem, wij willen kerstmarkten! En onze kerstgebeden zijn verhoord, want naast het Winterparadijs in de RAI staat de kerstmarkt IceVillage maar liefst dertien dagen op het Museumplein in Amsterdam.

Kneuterigheid ten top
Het evenement biedt gedurende dertien dagen een heerlijke kerstsfeer met de nodige kerstkraampjes. Van kleding tot accessoires, van glühwein tot warme chocomel en van Amsterdamse schetsen tot kerstmutsen. Ook is er een schaatsbaan. De entree? Die is gratis.

Fingerlicking good
Er staan foodtrucks om je vingers bij af te likken, van onder andere Bon Frites (gourmet street food), Mr. Churro voor je zoete cravings en de BaristaBus met duurzame koffie.

Schaatsbaan
Op de schaatsbaan worden er ludieke schaatsevenementen georganiseerd zoals de Rodelslalom, Jeu d’Ice en Human Icebowling. Entree tot de schaatsbaan kost € 6,50 aan de kassa en €5 online. Het huren van schaatsen kost ook € 6,50 voor twee uur. Tip: wie online entree voor de schaatsbaan plus twee uur schaatshuur koopt, betaalt slechts €11 totaal.

Enthousiast geworden? Op de website van IceVillage vind je alle informatie.

Kerstgevoel
Wakker je kerstgevoel alvast aan met de kerstserie Kerst met De Kuijpers. Het verhaal gaat over Marja Kuijpers die traditiegetrouw elk jaar kerst viert met haar twee zoons en hun gezinnen. Alleen dit jaar hebben haar zoons andere plannen…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst