Last van vliegangst? Dankzij de app SkyGuru straks niet meer

En ik vlieg, vlieg, vlieg...

Air travel, Sky, Airline, Cloud, Airplane, Wing, Flight, Flap, Blue, Daytime,
Unsplash

Beginnen jouw handen te zweten bij de gedachte aan een vliegtuig? Huil je stiekem van binnen bij het woord ‘turbulentie’? Dan is de app SkyGuru - die speciaal gemaakt is voor mensen met vliegangst - wellicht wat voor jou.

Virtuele begeleider
De app dient als virtuele begeleider tijdens je vlucht. Je krijgt live updates over wat er allemaal gebeurt in en rondom het vliegtuig met uitleg. Sensoren in je telefoon registreren alles om je heen en geven gebruikers informatie over de vluchtroute, het weer en eventuele turbulentie. Op deze manier schiet je stresslevel niet omhoog bij ieder geluidje.

Werkt ook offline
Je kunt de app vóór je vlucht vertrekt downloaden. Je telefoon kan daarna gewoon op vliegtuigmodus, want de app werkt offline gewoon door. Fijn: hij is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Vliegangst
Last van vliegangst? Je bent niet de enige. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer vijftien procent van de mensen niet vliegt vanwege vliegangst. Ook gebruiken mensen medicatie of alcohol tijdens een vlucht om de zenuwen in bedwang te houden. Één derde voelt zich oncomfortabel in een vliegtuig.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten