Job alert: Mark Rutte zoekt iemand die z’n tweets bedenkt voor €3100 p/m

Woordkunstenaars opgelet!

White-collar worker, Gesture, Businessperson, Suit, Event, Finger, Smile, Formal wear, Thumb, Official,
Mark Rutte

Ben jij een woordkunstenaar en produceer je aan de lopende band gevatte tweets? Dan kan Mark Rutte je hulp goed gebruiken. De Rijksvoorlichtingsdienst zoekt een online communicatieadviseur die berichten voor de premier schrijft op Twitter en andere sociale media.

Creatief team
De minister-president wordt met zijn officiële digitale uitingen geholpen door een creatief team van de Rijksvoorlichtingsdienst.

Als online communicatieadviseur moet je met creatieve teksten, blogs, infographics en filmpjes voor Twitter en Facebook het kabinetsbeleid vertalen naar behapbare informatie voor de buitenwereld. Ook werk je nauw samen met speechschrijvers, woordvoerders en andere adviseurs van de Rijksvoorlichtingsdienst.

Eisen
Wat wordt er van de kandidaten verwacht? Ze moeten een uitgebreide kennis van Facebook, Twitter en andere sociale media hebben. Daarnaast hebben ze (minstens) een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting communicatie.

Ze zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de politiek en maatschappij en stressbestendig. Flexibiliteit is een must: premier Rutte kan ook buiten kantooruren een beroep doen op je creativiteit.

Wat schuift ’t?
De nieuwe medewerker krijgt een brutosalaris van minimaal €3130 en maximaal €4809 per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Zie jij jezelf het brein achter Rutte’s Twitteraccount worden? Hier kun je de vacature bekijken. Voor je het weet zit je gezellig via Twitter met Rihanna te kletsen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten