Er opent een pop-up vegan bakkerij in Amsterdam

Wil je heen

Veganisten, eat your heart out. Er opent een pop-up vegan bakkerij in Amsterdam. Van crunchy snickerstaart en vegan appelkruimeltaart tot aan een vegan en glutenvrije New York cheesecake, Willem-Pie heeft het allemaal.

Droom
Willem-Pie bakt al twee jaar vegan zoetigheden voor bedrijven en horeca, maar Willemijn (de eigenaar van de bakkerij) vindt het tijd worden om haar klanten zelf te bedienen en blij te maken met haar taarten. Daarom opent ze haar eigen pop-up store. De bakkerij opent haar deuren op de Johannes Verhulststraat 35h in Amsterdam-Zuid.

Koffie
De vegan bakkerij staat voor duurzaamheid, gezelligheid en gezondheid. Je kunt in de store genieten van een stuk homemade vegan taart (of één van de andere sweets) met een heerlijke bak koffie of kruidenthee on the side.

Openingstijden
De pop-up bakkerij is geopend van 14 november tot 31 december. De deuren openen iedere woensdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag staan de taart en koffie tussen 13.00 uur en 18.00 uur voor je klaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten