Vanaf nu verkrijgbaar bij McDonald's: de Maestro Truffel Deluxe hamburger

I’m lovin’ it

truffel-burger
McDonalds

McDonald's komt weer met een fantastische nieuwe burger speciaal voor de truffelliefhebbers onder ons. De Maestro Truffel Deluxe hamburger is vanaf nu verkrijgbaar bij de Mac.

Tijdelijk
Voor het geval je de nieuwe truffelburger wil proeven; wacht niet te lang. De hamburger is tot en met 2 januari 2019 verkrijgbaar bij alle 245 McDonald's-vestigingen in Nederland met uitzondering van McExpress restaurants in Almere Centrum en Amsterdam Damrak.

Veggie
McDonald's is het hamburger-assortiment aan het uitbreiden. Een aantal maanden geleden kwamen er twee nieuwe vegetarische burgers op het menu: de McChicken Veggie en de Homestyle Crispy Chicken Veggie.

McDelivery
Voor als je de truffelburger (of de twee vega-burgers) thuis wil opeten zonder van je bank te komen: de fastfoodketen bezorgt tegenwoordig ook thuis. Benieuwd of de Mac ook in jouw stad aan huis komt? Bekijk hier de lijst met deelnemende steden.

Nog meer truffel
Nog niet genoeg aan een truffelhamburger? Dan hebben we leuk nieuws. Er is een speciaal truffelmenu samengesteld door restaurant 5&33 in Amsterdam. Dat betekent: truffel in je voorgerecht, truffel in je hoofdgerecht en truffel in je nagerecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten