Benieuwd hoe Ruud zich voelt na afwijzing Michelle in Boer Zoekt Vrouw?

Mister populair

Ruud was zo verliefd op Michelle dat hij hoopte dat liefde te koop was, dan zou hij er lang voor sparen. Hij ratelde ook iets tegen Yvon over 'welles-nietes-blaadjes' plukken van een bloem. Ja, Ruud had het zwaar te pakken. Evenals Maarten.

Het keuzemoment van Michelle is dan ook precies de reden waarom ik me nooit als kandidaat zou durven opgeven voor Boer Zoekt Vrouw.

Hallo liefdesverdriet
Het enorm zenuwachtige gevoel dat door je lijf moet gieren als bijna duidelijk wordt dat je de hemel of de hel 'wint': ik pas. Voor Ruud werd het de hel.

Nee! Hoe komt hij hier ooit overheen! Knoop in m'n maag! Huilen!

Rustig maar. Met Ruud gaat het inmiddels weer goed. Heel goed. Dat is dan wél weer een voordeel van afgewezen worden ten overstaan van miljoenen kijkers. Die kijkers kunnen ook single zijn en denken: maar ik vind hem wel leuk! Ruud kreeg wel honderd liefdesbrieven.

Bye bye Tinder
"Ik heb een deel via Boer zoekt Vrouw doorgestuurd gekregen, en daarnaast heel veel brieven en pakketjes in de bus gehad en berichten via Facebook ontvangen," aldus Ruud tegen Boer Zoekt Vrouw. "Ik had het absoluut niet verwacht. Ik dacht dat de aandacht de maandag na de uitzending ‘afgelopen’ zou zijn, dat ik dan mijn normale leven weer zou oppakken. Maar integendeel! Toen begon het pas eigenlijk, haha!"

Rebound?
Dan nu de vraag: betekent dit dat Ruud opnieuw liefdesgeluk heeft gevonden? Nog niet, maar afleiding is er zeker: "Ik heb wel wat leuke gesprekken met een dame lopen, maar echt daten kan ik het nog niet noemen."

Tinder heeft Ruud in ieder geval niet nodig. "Het doet echt wel wat met je. Je wordt echt blij als je zo’n mooie brief leest. Er zijn zoveel vrouwen die hun ziel en zaligheid erin hebben gestopt. Dat is echt bijzonder."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten