Wil je heen: deze Nederlandse kerstmarkt is bij een kasteel

Het is de grootste kerstmarkt van de Benelux

Landmark, Château, Building, Architecture, Castle, Stately home, Medieval architecture, Palace, Estate, Turret,
Country & Christmas Fair - Pascal Veenhof fotografie

Als wij kerstmarkt zeggen, dan zeg jij natuurlijk kerstbomen, lichtjes en glühwein. Kerstliefhebbers die in Utrecht wonen kunnen hun hart ophalen. Er komt een spectaculaire kerstmarkt in Kasteel de Haar, de Country & Christmas Fair.

Prachtige plek
De locatie van deze kerstmarkt kan niet beter. Kasteel de Haar is een prachtige plek (lees: een groot kasteel met een nog grotere tuin). Van 20 november tot en met 25 november wordt het terrein omgetoverd tot een winterparadijs.

Grootste kerstmarkt Benelux
De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de grootste kerstfair van de Benelux. Er is brocante, kerstversieringen en genoeg eten en drinken. Met die kerstsfeer zit het wel goed: er zingt een Dickens-koor en de Paradise Bigband treedt op in een spiegeltent. Doe mee aan een wijnproeverij, loop door de tuinen of ga jezelf te buiten aan al het lekkers.

Kaartje kopen?
Tip: koop je kaartjes alvast online, want bij de kassa betaal je een toeslag. Zo bespaar je geld en hoef je niet in de rij te staan bij aankomst.

Sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van vorig jaar hieronder:

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst