Rosanna en Fabiola liggen weer (nog steeds) in de clinch

A never ending story

temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Het houdt niet op, niet vanzelf: hoewel Temptation Island VIPS alweer een tijdje is afgelopen, gaat de soap buiten het scherm gewoon door. Rosanna en Fabiola kunnen nog steeds niet door één deur. Sterker nog: de twee kunnen elkaar zelfs niet negeren onder het mom 'leven en laten leven.'

Boxing Stars
Nee, Fabiola heeft Rosanna uitgedaagd voor een gevecht in het programma Boxing Stars. Toegegeven: denkend aan Rosanna's vechtskills (plantenbak optillen), worden we bijzonder enthousiast van deze mogelijke match.

Het is dan ook een anticlimax als je je bedenkt dat Boxing Stars al bezig is op televisie en er dus geen nieuwe kandidaten meer bij kunnen. Het is nu hopen dat er een tweede seizoen volgt en dat de dames dan worden gecast.

Aan dat laatste twijfelen we niet. De programmamakers hebben er wel een handje van om twee rivalen in de ring te zetten, zoals Michella Kox en Amanda Balk. Dat liep alleen niet helemaal zoals gepland. Michella gaf op. Benieuwd waarom?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten