Plannen maar, die vriendinnendate: De Chippendales komen naar Nederland

Wie zit er straks op de eerste rij?

magic-mike-chippendales
Still movie Magic Mike

Leuk voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, moeder-dochter-uitje (grapje), een surprise-feestje of gewoon omdat je zin hebt in halfnaakte spierbundels voor je snufferd: De Chippendales touren binnenkort twee weken door Nederland en de kaartverkoop is inmiddels gestart.

Van 3 tot en met 18 december kun je je vergapen aan de afgetrainde lijven van De Chippendales. De tour About Last Night begint in Utrecht en eindigt in Apeldoorn. Tussendoor zijn de heren te vinden in Breda, Almelo, Leiden, Tilburg, Dordrecht, Hoorn, Groningen, Zwolle en Zaandam.

Eerste rang graag
Denk je nu: daar moet ik bij zijn, dat moet ik cadeau geven aan een vriendin, daar word ik nu al helemaal week van? De kaartverkoop is gestart via de Nationale Theaterkassa en de theaters.

Magic Mike
Ook leuk: de film Magic Mike heeft een live versie die eerst alleen te zien was in Las Vegas, maar sinds 10 november zijn de heren (inclusief Channing Tatum) te vinden in het Hippodrome Casino in Londen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten