Black Eyed Peas duikt op tijdens studentenfeest in Amsterdam

Gevalletje 'had je enorm graag bij willen zijn'

Event, Tourism, Performance,
Getty Images

Sta je met je biertje op de dansvloer, zie je ineens The Black Eyed Peas op het podium staan. Is dat even een onverwachte, maar erg vermakelijke wending van de avond.

Het gebeurde studenten van de Amsterdamse Hotelschool. Zij keken verbaasd op tijdens een 'doodnormaal' studentfeest in de Chin Chin Club in Amsterdam toen Taboo en Apl.de.ap van de Amerikaanse hiphopband ineens kwamen party crashen.

Concert
Geheel toevallig was het bezoek van de twee bandleden niet. The Black Eyed Peas traden op 13 november op in de AFAS Live in Amsterdam. De dagen erna hadden de bandleden vrij, en dus tijd om onze hoofdstad te verkennen.

Na de gebruikelijke toeristische trekpleisters hadden Taboo en Apl.de.ap zin in een feestje. Bij het eerste feest dat ze al wandelend door Amsterdam tegenkwamen, stapten de twee op beveiligers af met de vraag of ze naar binnen mochten. Dat bleek de Chin Chin Club.

Zijn ze het echt?!
Student Sander vertelt aan AT5 dat de mannen eerst alleen een rondje door de club wilden doen. Alleen Sander zag zijn kans schoon om er een privé-optreden uit te slepen. 'We stonden backstage met ze en we keken elkaar aan van: "Vraag jij het? vraag ik het? Na twee uur lang onderhandelen lukte het met de wijze woorden 'alsjeblieft alsjeblieft alsjeblieft?"

Volgens de studenten waren de twee artiesten heel relaxed en gezellig. Ze bleven zo'n twee uur in de club hangen en hebben naast hun optreden ook met verschillende studenten een praatje gemaakt.

Geloof je het niet? Kijk hier naar de beelden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten