Hele opbrengst van deze MAC-lipstick gaat naar het goede doel

Een hele goede reden om (nog) een MAC-lipstick te kopen

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zaterdag 1 december is het World Aids Day, een internationale dag die gewijd is aan de bewustwording rondom HIV en aids. Ook merken doen mee om aandacht te vragen voor de strijd tegen de ziekte waar wereldwijd 37 miljoen (!) mensen aan lijden.

Strijd tegen aids
M·A·C Cosmetics
, Dance4Life en Orange Babies zetten zich samen in het aantal mannen, vrouwen en kinderen met aids terug te dringen en voor meer awareness te zorgen. Het enige dat jij hoeft te doen? Een MAC-lipstick aanschaffen.

Mooi gebaar
Gedurende het hele jaar gaat honderd procent van de opbrengst van een VIVA Glam lipstick naar het M.A.C Aids Fund; een fonds dat wereldwijd mensen met HIV/Aids ondersteunt en helpt om de ziekte tegen te gaan door middel van educatieve programma's.

Kortom; een extra goede reden om (nog) een VIVA Glam lipstick te kopen. Voor ieder wat wils: bekijk de verschillende kleuren hier.

Opbrengst
Op 30 november wordt de cheque met de gehele opbrengst gedoneerd in Hudson’s Bay Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten