Fajah en Tempa-verleider Alex brengen samen Killerbody-boek uit voor mannen

Work that body

fajah-alex
Fajah Lourens & Alex MaasFacebook

Fajah Lourens en Temptation Island-verleider Alex Maas gaan samen een Killerbody-boek maken. Dit hebben de twee aangekondigd via Instagram. Het vierde Killerbody-boek wordt er een voor mannen.

Samenwerking
Het tweetal laat via Instagram weten samen een boek te gaan maken. “Mannen niet getreurd, we zijn jullie niet vergeten. Samen met Fajah Lourens van de My Killer Body-boeken gaan wij een boek uitbrengen speciaal voor mannen. In april start de verkoop. Iedereen kan dus nog even zorgeloos genieten van de kerst. Vanaf april gaan we knallen,” aldus Alex.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Work-out
Via Fajah's Instagram Stories was te zien dat ze gisteren op bezoek was bij Alex. Ze trainden samen in de gym. De My Killer Body-schrijver vertelt Alex' training toch wel erg pittig te vinden: “Ik ben net weg bij Alex. Dit was wel echt een eye opener. Ik moet echt aan de bak. Hij deed in principe dezelfde training als ik altijd doe, parcourstraining. Ik kon het echt niet handelen.”

Boek nummer vier
Fajah heeft al drie boeken uitgebracht in de My Killer Body-reeks. Het eerste boek was een dieetboek gevuld met een dieetplan, voedingsschema’s, trainingsschema’s en makkelijke recepten.

Boek nummer twee was een receptenboek. “Back in Shape” was het laatste boek dat de fit girl uitbracht; een boek dat vrouwen helpt weer terug in vorm te komen na hun zwangerschap.

Alex
Eerder deze maand liet Alex via Instagram weten weer de boeken in te duiken. De verleider wil namelijk – houd je vast – tandartsassistent worden. Of hij dat plan nu op een laag pitje gaat zetten, is nog de vraag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten