Lekker! In dit nieuwe restaurant bouw je je eigen aardappel-gerecht

Kies de aardappel, vulling en het sausje

Dish, Food, Cuisine, Ingredient, Junk food, Gyro, Fried food, Fast food, Produce, Side dish,
Unsplash

Gek op aardappelen? Gefrituurd, gepoft, gekookt, gebakken, you name it. Dan hebben we goed nieuws voor je! In Utrecht vind je het gloednieuwe restaurant Jacketz, waar ze gespecialiseerd zijn in gevulde en gepofte aardappelen. Lekker!

Lief voor de portemonnee
Het concept is simpel: lekker en goed eten onder een tientje. Er worden allerlei aardappel-gerechten geserveerd, met de Jacketz-aardappel als basis. De vulling kies je zelf. Denk aan een bietensalade, een een spicy green curry of pulled pork in een whiskey maple-saus.

Build-a-potato
Je bouwt als het ware je eigen aardappelgerecht. Na het kiezen van de basis (met een halve of hele aardappel) kun je extra's als geitenkaas en spekjes toevoegen. Je maakt je dish af met een sausje naar keuze. Ook veganisten kunnen hier een pieper komen eten, er zijn genoeg veganistische keuzes op de kaart.

Weet wat je eet
De aardappels komen het grootste deel van het jaar direct uit Nederland. De eigenaren vinden het belangrijk om te weten waar hun producten vandaan komen. Voordat er nieuwe producten gebruikt worden, wordt er eerst gekeken of de producten zijn geteeld met respect voor natuur, dieren en mensen. Dat betekent ook geen onnodige bewerkingen en toevoegingen aan je eten. Worden we blij van.

Piepers eten
Het restaurant zit aan de Korte Minrebroederstraat en is de eerste baked potato shop van Nederland. De officiële opening is op 30 november, maar je kunt nu al aanschuiven voor een pieper naar keuze.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten