Hoe gaat het nu met Janneke na de afwezige vlinders in Boer Zoekt Vrouw?

Janneke heeft eindelijk een 'v' te pakken: ze is verlost

Fun, Snapshot, Photography, Leg, Vacation, Leisure,
Boer Zoekt Vrouw

De 'v's wilden maar niet komen bij Marnix tijdens de citytrip in Boer Zoekt Vrouw. Vuurwerk, vlinders, verliefdheid. Het bleef steken bij 'uitdagend.' En dat zorgde voor een stroeve bedoening tijdens de picknick, in het treintje, tijdens het kroelen onder de brug. Een behoorlijke zoensessie kon er nog net van af, maar dan meer onder het mom van: ach, dan hebben we het in ieder geval geprobeerd.

But why?
Ja, we hadden te doen met Janneke. In haar terugblik op de site van Boer Zoekt Vrouw zegt ze dan ook terecht dat ze niet snapte dat Marnix voor haar had gekozen. "Omdat ik soms niet echt voelde dat hij zijn best deed om mij beter te leren kennen. Of überhaupt zijn best deed. Misschien zeg ik nu iets heel vervelends en deed hij dat wel en heb ik dat niet zo goed gezien. Maar ik dacht: wat vind je nou leuk aan mij? En daarom gebeurde er bij mij ook niet echt iets. Ik voelde dat niet.”

Kriebels
Janneke concludeert achteraf dat zij en Marnix allebei naar iets anders op zoek waren. Marnix bleef immers maar hameren op de zogeheten 'v's waar hij zo erg naar hunkerde. "Marnix had het er constant - nou ja, best wel eens - over dat hij geen vuurwerk en vlinders voelde... bladiebla. Volgens mij gaat het dieper dan dat. Je bent niet meer op een leeftijd dat je daar naar op zoek bent. Ik denk dat we allebei op zoek waren naar iets anders en dat er daarom vanuit die klik niets verder groeide.”

En nu?
Of Janneke nu spijt heeft van haar deelname? Absoluut niet. "Ik vind het een onwijs mooie reis die ik gemaakt heb. Je komt op verschillende mooie plekken en maakt van alles mee, leert andere mensen kennen. Het is een supermooi iets, ook dat je jezelf weer beter leert kennen, ook in de liefde waar naar je op zoek bent. Dat het dan uiteindelijk tussen Marnix en mij niets geworden is, is jammer voor ons allebei. Het was het dan toch niet. Nu ga ik op zoek naar iets anders.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten