Expeditie Robinson-beelden: speelden Dominique en Steven vals tijdens de eetproef?

Is Steven verblind door Dominique's schoonheid?

People, Photograph, Social group, Fun, Friendship, Tree, Smile, Adaptation, Photography, Grass,
RTL XL

Huh? Is de eetproef uit de afgelopen aflevering van Expeditie Robinson niet eerlijk gespeeld? Een oplettende kijker viel het namelijk op dat Dominique en Steven vals zouden hebben gespeeld. Sneu voor Loiza, want team onbekend wil zo snel mogelijk alle Bekende Nederlanders uit het spel knikkeren.

Kokoswormen en rattenkoppen
De befaamde eetproef in Expeditie Robinson werd dit jaar gespeeld tussen winnaressen Dominique en Loiza. Kokoswormen, rattenkoppen (is dit überhaupt eetbaar?!) en varkenshersenen, niks was de dames te gek. Team onbekend ziet Loiza graag terugkeren van winnaarseiland, zodat ze haar eruit kunnen gaan stemmen. En dat lijkt te lukken.

De som klopt niet
Is Steven slecht in rekenen? Of was hij even afgeleid door Dominique’s prachtige verschijning? De voorwaarde van de eetproef was namelijk dat alle zijdes samen het getal 17 vormen, maar dat lijkt bij Dominique’s puzzel in dit shot helemaal niet het geval:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Onduidelijke montagewerk
Fans op Twitter vragen zich af of er een spelletje met de kijker gespeeld wordt of dat Steven écht niet goed geteld heeft. Uiteindelijk blijkt het onduidelijk montagewerk te zijn geweest: er is niet vals gespeeld. Aan de tafel ligt namelijk een groen kleedje (waar het eten op lag). Dat betekent dat dit de puzzel van Loiza is. Gelukkig maar!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten