Vanaf morgen is de digitale adventskalender van McDonalds verkrijgbaar

Hamburgers met korting, oh oh oh!

Sky, Landmark, Font, Signage, Architecture, Cloud, Sign, Advertising, Arch, Real estate,
Getty Images

Het seizoen van geven en krijgen is in volle gang. Zo ook bij McDonald's. Je favoriete fastfoodketen heeft een heuse adventskalender in hun app waarmee je in de hele maand december hamburgers met korting (oh, oh, oh!) krijgt.

Treat yo’self
Nog één nachtje slapen en dan is het zover. McDonalds start dan weer met de populaire digitale cadeaukalender. Het concept is simpel: elke dag staat er een nieuwe verrassing (in de vorm van een digitale coupon) voor je klaar in de app van de fastfoodketen. Denk aan BigMac’s voor maar €1 of een Happy Meal voor €3.

Persoonlijke favoriet
Na het succes van vorig jaar is de adventskalender dit jaar persoonlijker gemaakt. Elke maandag kun je via de app een spel spelen, waarmee je extra korting kunt winnen op je favoriete snack.

Nog geen cadeaus kunnen scoren voor onder de boom? No worries: met de kerstdagen zijn er zelfs gratis give-aways, zoals McDonalds kerstsokken en Coca Cola-mutsen.

Double trouble
Ook staan er producten in de app die normaliter niet verkrijgbaar zijn, de ‘Exclusives’. Denk aan een dubbele cheeseburger, een dubbele chili chicken of een dubbele hamburger.

Downloaden dus, de McDonalds app! Calorieën tellen niet tijdens de feestdagen, toch?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten