Foutje: Máxima wordt aangezien voor Mark Rutte's vriendin

Wim-Lex pas op hoor, je vrouw wordt gekaapt

Suit, Formal wear, Tuxedo, Event, Uniform, White-collar worker, Official,
Getty Images

Afgelopen dagen vond de G20-top in Buenos Aires plaats. Een belangrijk moment waar regeringsleiders jaarlijks in beraad gaan over wereldwijde issues.

De leiders van de twintig landen worden elk jaar uitgenodigd om met hun partner te komen. Dat is voor onze minister-president Mark Rutte niet van toepassing - want vrijgezel - en dus vroeg hij Máxima mee als zijn +1. Voor onze koningin een bijzonder moment, aangezien de top dit jaar in haar thuisland Argentinië plaatsvindt.

Nieuw stel
Bij die +1 ging er alleen even wat mis. Waar wij dachten dat het wereldwijd bekend is dat Wim-Lex en Máxima zich al al zestien jaar man en vrouw mogen noemen, blijkt het tegendeel waar.

Tijdens de groepsfoto stonden alle wereldleiders naast hun partner. Donald Trump met Melania, Emmanuel Macron met Brigitte, Justin Trudeau met zijn Sophie enzovoorts. Men vond onze koningin en minister-president er schijnbaar zo 'natuurlijk' uitzien als stel, dat ze er klakkeloos vanuit gingen dat Máxima de 'girlfriend' van Rutte is.

Wim-Lex, pas op
Één plus één is twee, moet beeldbank European Pressphoto Agency gedacht hebben die in de omschrijving van onderstaande foto Máxima beschreef als de vriendin van onze minister-president. Whoops.. Kunnen wij dan wel weer om lachen. Niet veel later is de tekst aangepast.

Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten